Kuchnia francuska w Darłówku

16 listopada 2019
16 listopada 2019

Premiera młodego, tegorocznego wina Beaujolais Nouveau i najlepsze dania kuchni francuskiej (w tym słynne żabie udka!) czekają 21 listopada na Gości Hotelu Lidia. 

 

Taka oferta specjalna zdarza się tylko raz w roku - w dniu święta Beaujolais Nouveau. W roku przypada on 21 listopada i to właśnie tego dnia warto zajrzeć do Restauracji Zielonej w Hotelu Lidia SPA & Wellness. Tylko w dniu święta będzie bowiem obowiązywać specjalne menu z daniami kuchni francuskiej!

Menu francuskie (21.11.2019)

  • Francuska zupa rybna Bouillabaisse z owocami morza i szafranem - 21 zł 
  • Wołowina po burgundzku / zapiekanka gratin / sałaty kruche z vinegrette - 39 zł
  • Żabie udka panierowane / sałaty kruche z vinegrette - 39 zł
  • Tarta czekoladowa / Creme brulee - 12 zł

Restauracja jest czynna od godz. 12:00 do 22:00. Stoliki można rezerwować pod numerem telefonu: tel: + 48 94 314 30 38.

Zapraszamy i życzymy smacznego! 

Newsletter
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij