Dzbanek gorącej herbaty?

23 października 2013
23 października 2013

Herbata-napar przyrządzany z liści i pąków grupy roślin, nazywanych tą samą nazwą, należących do rodzaju kamelia. Rośliny te są do siebie podobne, traktowane jako odrębne gatunki lub odmiany jednego gatunku – herbaty chińskiej.

W naszym hotelu proponujemy wyśmienite herbaty „Tea Caddy”, firmy „Ronnefeldt”.

Herbaty są dostępne we wszystkich punktach gastronomicznych. Każdy gość znajdzie odpowiednią dla siebie. Od czarnych i zielonych herbat po napary ziołowe i owocowe, tzw. „single”, mieszane lub aromatyzowane, wszystkie zapakowane w duże wykwintne filtry dla naszej wygody i przyjemności. Wystarczy zaparzyć odpowiedniej temperatury wodą, przestrzegać czasu parzenia dla otrzymania najlepszego smaku i herbata jest gotowa. Według mnie  najlepszą z nich jest Cream Orange.

Wspaniała kompozycja liści krzewu Rooibos wraz ze skórkami pomarańczy i cząstkami wanilii. Skład tej herbaty nadaje jej niezwykle delikatny, słodki smak i aromat. Każdy miłośnik herbat z pewnością doceni jej niepowtarzalność.

Kraj pochodzenia: Południowa Afryka.

Czas parzenia: 5-8 min. Jest idealna na jesienno-zimowe wieczory. Do tej świetnej herbaty polecam „torcik bezowy z musem o smaku marakui” również dostępny w hotelowym menu. SMACZNEGO!

Wspaniała kompozycja liści krzewu Rooibos wraz ze skórkami pomarańczy i cząstkami wanilii. Skład tej herbaty nadaje jej niezwykle delikatny, słodki smak i aromat. Każdy miłośnik herbat z pewnością doceni jej niepowtarzalność.

Newsletter
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij